Centar,Cara Uroša,250m2-dve etaže

Šifra nekretnine : 3161

Izdavanje 2.600 € - Poslovni prostor
250.00 m2I/III  Štampaj
Lokacija: Dorćol gornji+ Ulica: Cara Uroša+ standardna Telefonskih linija: 1 polunamešten 

Izdaje se veoma lep, svetao, salonski stan na odličnoj lokaciji.
Prostor je veoma komforan, na dva nivoa: u donjem nivou je koncipiran kao predsoblje, pet soba, kupatilo, toalet, kuhinja i ostava, dok se na gornjem nivou nalazi salon sa kaminom i kupatilo.
Stan je moguće iznajmiti kao stambeni ili poslovni prostor.
Zbog svoje lokacije pogodan za obavljanje različitih delatnosti.
Zgrada je uredna, održavana, sa interfonom.

Provizija agencije 50%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Kuhinja,
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PLAĆANJE:Depozit
  • UREĐAJI:Interfon,

Opšte napomene

Kontaktirajte nas da saznate još detalja ili da zakažete gledanje ove nekretnine.

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Poslovni prostor-Izdavanje

Centar,Kralja Petra,142m2,4.0-odlična lokacija

4.0 | 160m2 | 2.500 €
Veoma prostran, svetao, salonski stan u najstrožem centru Beograda. Dvostran, komforan, veoma prijatnog enterijera. Iz velikog salona se ide u sve prostorije: tri sobe, trpezarija, kuhinja sa ostavom, terasa koja gleda na dvorište i dva kupatila ( jedno sa kadom, drugo sa tuš kabinom). Zgrada je uredna, brižljivo održavana, sa interfonom i liftom. Provizija agencije 60%
Detaljnije
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar,Carice Milice 230m2,7.0+terasa

7.0 | 230m2 | 2.950 €
Odličan, svetao, prostran stan sa velikom terasom sa koje se pruža pogled na panoramu grada. Izuzetna lokacija. Nekretnina je po strukturi dupleks: donji nivo - toalet, kupatilo, četiri zasebne prostorije, kuhinja i jedna velika prostorija otvorenog tipa. Na gornjem nivou su četiri zasebne prostorije, ostava, kupatilo i dve terase - manja 14m2 i veća 40m2. Stan se izdaje za namenu - poslovni prostor. Izvedena je raĉunarska mreža, ima protivpožarni i protivprovalni alarm, klimatizovan. U urednoj, održavanoj zgradi. Pogodno za različite delatnosti, posebno za IT sektor. Parkiranje je zonirano ili u obližnjoj javnoj garaži. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 60 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise.
Detaljnije
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar,Gospodar Jovanova,155m2,5.0+terasa(luksuzan)

155m2 | 2.200 €
Odličan, svetao, vrlo lep prostor u centru grada. Izdaje se penthouse, petosoban, 155m2, preko puta Kalemegdana, terasa skoro duž celog stana, polunamešten, cela kuhinja, plakari, mašina za sudove, mašina za veš, interfon, odvojena pristorija- garderober, 4 klime, podrum, garaža. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 60 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise.
Detaljnije