Centar(Obilićev venac)150m2,4.5- jedinstvena ponuda

Šifra nekretnine : 2661

Izdavanje 1.700 € - Poslovni prostor
150 m2CG V/V  Štampaj
Lokacija: Obilićev venac Ulica: Obilićev Venac standardna Telefonskih linija: 1 prazan 

Protran, svetao na odličnoj lokaciji - najstroži centar Beograda. Odlična ponuda.
Izdaje se svetao i prostran salonski stan u samom centru grada.
Prostorije: antre, dve odvojene sobe, dve velike sobe odvojene/spojene salonskim vratima, terasa duž tri sobe sa predivnim pogledom na centar grada, devojačka soba, dva kupatila, zastakljena prostrana lodja i kuhinja sa trpezarijom. Stan je veoma udoban kako za život,tako i za potrebe poslovnog prostora. Zgrada je održavana, sa interfonom i liftom.

Agencijska provizija 60%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Kuhinja,
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Telefon, Satelitska TV

Opšte napomene

Kontaktirajte nas da saznate još detalja ili da zakažete gledanje ove nekretnine.

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar,Kalemegdan,127m2 u poslovnoj zgradi

127m2 | 1.670 €
Kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi na odličnoj lokaciji u centru Beograda. Reprezentativni poslovni prostor, pogodan za različite delatnosti. U prilici smo da vam ponudimo vrlo lep poslovni prostor sa više kancelarije na odličnoj lokaciji. Prostorije: 4 kancelarije, kuhinja, 2 toaleta. Nekretnina se nalazi na pet minuta hoda od Knez Mihailove ulice i najužeg centra grada. Bez obzira na to, prostor je miran i tih. Prostorije su vrlo svetle i prijatne. U zgradi postoji računarska i kablovska mreža i osam telefonskih linija. Izdaje se namešten, ali se po želji budućeg zakupca može iznajmiti i prazan. Zgrada se nalazi u dvorištu. Pored video nadzora zgrada ima i alarm. Poslovna zgrada ima tri etaže i postoji mogućnost kombinovanog iznajmljivanja: prva+druga etaža - 3170 e, treća+druga etaža - 3200 evra Depozit plus dve kirije. Preporuka! Agencijska provizija u skladu sa Opštim uslovima poslovanja.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Izdato!Stari grad,200m2,5.0+velika terasa

5.0 | 200m2 | 1.800 €
Izdaje se stan u kući, na odličnoj lokaciji u centru grada. Ceo nivo u kući, sa dva ulaza. Prostorije: ulazni antre, dve velike sobe spojene/odvojene vratima (orijentisane ka ulici), dva kupatila, dva gostinjska toaleta, čajna kuhinja, još jedna kuhinja, još dve sobe spojene/odvojene vratima, ostava i velika terasa. Izdaje se nenamešten, kao poslovni ili stambeni prostor. U mirnoj ulici,pogodno za IT kompanije, predstavništva i druge delatnosti kancelarijskog tipa. Grejanje na struju, klimatizovano. Parkiranje zonirano. Dugoročno izdavanje. Depozit - dve kirije. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 60 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar,Kalemegdan,113m2 u poslovnoj zgradi

113m2 | 1.800 €
Kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi na odličnoj lokaciji u centru Beograda. Reprezentativni poslovni prostor, pogodan za različite delatnosti. U prilici smo da vam ponudimo vrlo lep poslovni prostor sa više kancelarije na odličnoj lokaciji. Prostorije: prostor za sekretaricu, 4 kancelarije iste veličine i jedna veća, preko puta velika kancelarija za sastanke, toalet i kupatilo. Nekretnina se nalazi na pet minuta hoda od Knez Mihailove ulice i najužeg centra grada. Bez obzira na to, prostor je miran i tih. Prostorije su vrlo svetle i prijatne. U zgradi postoji računarska i kablovska mreža i osam telefonskih linija. Izdaje se namešten, ali se po želji budućeg zakupca može iznajmiti i prazan. Zgrada se nalazi u dvorištu. Pored video nadzora zgrada ima i alarm. Poslovna zgrada ima dve etaže - visoko prizemlje i prvi sprat. Depozit plus dve kirije. Preporuka! Agencijska provizija u skladu sa Opštim uslovima poslovanja.
Detaljnije